• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Steun voor Harmonievereniging Barendrecht 13-11-2020 ,

Leden van de Rabobank hebben in groten getale via de Rabo ClubSupport  Harmonievereniging Barendrecht  gesteund. De vereniging kreeg van de Rabobank ruim € 650,00 bijgeschreven op de rekening.

Verder loopt de speculaasactie van de vereniging ook nog steeds. Veel leden en niet leden kopen deze overheerlijke poppen om de vereniging te steunen maar ook om een gezellige sinterklaastijd te vieren met deze overheerlijke poppen die de vereniging al jarenlang om deze tijd verkoopt.

Nog geen poppen gekocht bij een van de leden?  Bel dan even met de secretaris ( 06 42412638)  en maak een afspraak om één of meerdere poppen in je bezit te krijgen. Ze wegen 500 gram, zitten in een mooie cadeauverpakking en kosten slechts € 5,00 . In deze tijden een welkome aanvulling op de inkomsten van de verenigingskas en een stimulans voor de leden om op dit moment weer thuis goed te blijven oefenen om als het weer kan mooie concerten te geven of activiteiten in Barendrecht muzikaal op te luisteren.

Gelukkig mag de jeugd t/m 17 jaar nog wel in groepsverband repeteren en ook de lessen gaan door. Uiteraard is er voor nieuwe leden ook plaats om mee te spelen in één van de 4 opleidingsorkesten van de vereniging (van beginners tot gevorderden) en ook het volgen van individuele lessen is mogelijk. Blokfluitlessen aangevuld met Algemene Muzikale Vorming  v.a. 6 jaar zijn ook mogelijk voor beginners.

Inlichtingen over meespelen in orkest en lessen bij Maria Prooi secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel 06 42412638.