• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Groepslessen muziek voor kinderen 11-02-2018 ,

Harmonievereniging Barendrecht heeft nog ruimte voor kinderen die muziek willen maken

Er zijn nog plaatsen vrij op dinsdagochtend om 9.00 uur voor kinderen van 2 en 3 jaar met hun (groot) ouder.

Op woensdagmiddag om  13.15  uur voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Dinsdagmiddag om 17.30 uur voor kinderen van 6 t/m 9 jaar  en eveneens op dinsdagmiddag voor tieners  vanaf 10 jaar om 18.00 uur.

Voor de kinderen die al een poosje muziekles hebben gevolgd is er ook op woensdagmiddag een beginnersorkestje om 14.00 uur met diverse instrumenten ( blokfluit, viool, gitaar, piano, hout- en koperblazers.

Op vrijdagmiddag om 16.30 uur  is er vanaf 6 jaar een slagwerkgroep.

De muzieklessen vinden plaats in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi,  tel. 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  en geef naam en geboortedatum van het kind en uw telefoonnummer door.