• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Optreden 30 april en 4 en 5 mei 12-04-2017 ,


Ook dit jaar heeft Harmonievereniging Barendrecht weer een aantal optredens op 27 april,  4 en 5 mei

Sinds enige jaren vindt de aubade in onze gemeente plaats in de Oude Dorpskern. Vorig jaar zochten de deelnemers en publiek beschutting voor het slechte weer in de Dorpskerk. Dat is de organisatie en met name de Burgemeester zo goed bevallen dat dit jaar al op voorhand de keuze op de Dorpskerk is gevallen. Dit  oudste gebouw van Barendrecht is de laatste jaren, naast godshuis, ook het culturele centrum van Barendrecht geworden, waar de Harmonievereniging  graag de optredens verzorgt die in deze tijd van het jaar weer ruim voor handen zijn. 

Het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zal de instrumentale bijdrage verlenen bij de aubade. Kom op 27 april om 9.00 uur luisteren naar en meezingen met het orkest die de eigentijdse liedjes ten gehore brengt. 

Na het optreden in de kerk zal het JeugdOrkest nog een muzikale bijdrage leveren aan de tentoonstelling “Daar zit muziek in! ”  bij de Historische Vereniging op het kerkplein. 

Het HarmonieOrkest zal gewoontegetrouw spelen in  zorgcentrum Borgstede om de bewoners ook Koningsdag te laten beleven.  

Donderdag 4 mei zal het Harmonieorkest eveneens spelen tijdens de dodenher­denking bij het monument voor de Dorps­kerk. Aanvang 20.00 uur. 

Vrijdag 5 mei zal er een bijzonder concert worden gegeven in de Dorpskerk door het DagOrkest en ook weer het JeugdOrkest  van de vereniging in het kader van  “Vier 5mei ”. Aanvang 19.30 uur.  Dit concert zal worden opgeluisterd door gedichten die worden voorgedragen door verschillende personen.  

foto