• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Muziekopleiding Harmonievereniging Barendrecht 14-07-2018 ,

Voor een gedegen muziek opleiding kunt u vanaf 31 augustus weer terecht bij Harmonievereniging Barendrecht. Opgeven voor les of vragen over de muziekopleiding en de lessen kan ook tijdens de vakantieperiode.

Het grondbeginsel van de vereniging is samenspel in diverse groepen en orkesten maar om dit te verwezenlijken leidt de vereniging muzikanten op een veelheid van diverse instrumenten op. U kunt terecht op: klarinet, basklarinet, saxofoon, dwarsfluit, trompet, trombone, bariton, euphonium, bas-tuba, hoorn, viool, gitaar, piano, blokfluit, gestemd- en ongestemd slagwerk. Naast individuele les is ook groepsles mogelijk.

Daarnaast geeft de vereniging aan jonge kinderen Algemene Muzikale Vorming op peuter-,  kleuter- en middenbouw leeftijd. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met muziek die bij betreffende leeftijd past en leren gaandeweg de opleiding de (vervolg) instrumenten kennen door deze te beluisteren en uit te proberen.

De visie van de opleiding bij de vereniging  is dat kinderen (en ook volwassenen) worden opgeleid tot muzikanten en niet alleen als instrumentalisten. De opleidingen worden intern gegeven door een tiental gekwalificeerde en ervaren docenten op 5 verschillende dagen per week.

Er is op vrijdag 31 augustus  een open dag van 9.30 tot 12.00  en van 14.00 tot 21.30 uur. Hier kunnen kinderen en volwassenen kennis maken met de diverse groepen en orkesten maar ook de diverse lessen en instrumenten uitproberen onder deskundige leiding.

Opgeven en informatie:  secretaris@harmoniebarendrecht.nl of app/bel Maria Prooi 06-42412638.