• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Harmonievereniging Barendrecht is weer present op het WinterFeest 10-12-2018 ,

Evenals vorige jaren zal Harmonievereniging Barendrecht weer een flink aantal orkesten afvaardigen voor het WinterFeest.

Het AspirantenOrkest o.l.v. Johan Noothout zal op vrijdagavond  14 december van 19.30-20.30 uur in de Dorpskerk de muzikale begeleiding verzorgen voor het Bijzonder KerstFeest voor en door de leden van Bijzonder MuziekWerk van de vereniging. Dit feest is voor iedereen toegankelijk en is dit jaar wederom geïntegreerd in het WinterFeest.

Op zaterdag 15 december spelen het Leerlingen- en JeugdOrkest  van 11.50 tot 12.30 uur o.l.v. Ivo Kouwenhoven op het Bakkerij Pot podium op het Doormanplein waar de Burgemeester en de Kinderburgemeester om 12.00 uur op spectaculaire wijze het WinterFeest officieel openen.

Om 13.00 uur speelt de Big Band Barendrecht (BBB) van de vereniging o.l.v. Michiel de Boer en om 14.00 uur zal  het MeezingKoor o.l.v. Laura van der Voort zingen.

Om 17.35 uur speelt het AspirantenOrkest samen met jongerenorkest  B’tween  o.l.v. Johan Noothout. Aansluitend om 18.00 uur zullen zij de Volkskerstzang (na de lichtjesoptocht) op het podium muzikaal begeleiden.

Als klapstuk van de dag zal het HarmonieOrkest in de Dorpskerk van 19.00 -20.00 uur een spetterende Kerstshow geven met een aantal externe medewerkers met o.a solozang, koor en dans.

Naast muziek maken zullen een flink aantal leden als vrijwilliger actief zijn om het WinterFeest weer tot een onvergetelijk feest te maken!

Kijk voor informatie over de 18 afdelingen met totaal  meer dan 300 leden tellende vereniging elders op deze website of stuur een mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl