• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Blazen en slaan 10-07-2017 ,


Na het succes van de vorige instuiven geeft Harmonievereniging Barendrecht op vrijdag 18 augustus, de laatste vrijdag van de basisschoolvakantie, weer een instuif op koperen blaasinstrumenten (o.a. trompet) en op verschillende trommels. Kom vrijdagmiddag 18 augustus om 16.00 uur naar het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht want daar is die middag een feestje met muziek! We willen op deze bijzondere manier afscheid nemen van de vakantie. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom maar ook ouders en begeleiders  mogen meedoen. De instuif  staat onder deskundige leiding van dirigent en slagwerk/koper docent  Ivo Kouwenhoven en wordt begeleid door een aantal vrijwilligers. De toegang is gratis. Informatie:  secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer door. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wees er snel bij want vol=vol ! 

Donderdag 24 augustus  start het MeezingKoor van  Harmonievereniging Barendrecht weer met repeteren. Je bent van 20.00 tot 22.00 uur van  harte welkom om een avondje mee te zingen in het Trefpunt, dr. Kuijperstraat 4 . Als je het leuk vindt wordt je lid van de vereniging en kom je iedere week. 

Op 25 augustus is er een mogelijkheid voor tieners en volwassenen om verschillende instrumenten uit te proberenen en daarna mee te gaan spelen in een beginnersgroep. Dankzij de methode Essential Elements is het mogelijk om direct mee te spelen in een beginnersgroep met allerlei verschillende instrumenten maar ook daarnaast ondersteunende individuele of groepsles te volgen bij de vakdocent. Ben je (bijna) 10 jaar of is dat al decennia geleden en ben je zelfs al met pensioen, dan ben je welkom op de Introductieles van 25 augustus om 19.00 uur in het Trefpunt,  dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.  De eerste week van september beginnen dan de (groeps) lessen. Bij voldoende deelname zal er een groep starten voor de tieners én een groep voor de volwassenen. Muzikale ervaring is zeker niet vereist, maar ook als je al eerder een instrument hebt bespeeld ben je van harte welkom. Bezit je zelf een instrument, beng dit dan mee naar de introductieles  maar in principe is er voor iedere deelnemer een aantal instrumenten beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Overstappen naar een ander instrument behoort dus ook tot de mogelijkheden. Ben je verhinderd op 25 augustus maar wil je toch de introductieles volgen, bel of mail dan naar: secretaris/leerlingencoach Maria Prooi 06-42412638 voor een afspraak.  Aanmelden kan liefst zo spoedig mogelijk per mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl  met vermelding van naam,  adres,  telefoonnummer en geboortedatum. En (als je dat al weet) je voorkeursinstrument. 


 

foto