• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Nog enkele plaatsen bij PeuterPret en andere workshops 25-02-2017 ,


Op dinsdagochtend  7 maart starten om 9.00 en om 10.00 uur nieuwe groepen met een serie van 5 play-shops voor Peuters. 

Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken. Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom verzorgen Winia van de Verhalenmand en Harmonievereniging  Barendrecht een serie play-shops voor kinderen van 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder.  Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen  horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Veel herhaling,  zodat u na afloop "zingend" door het leven gaat.Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt. 

De serie van vijf Play shops kosten € 35,00 ( incl limonade en koffie/thee voor de (groot) ouders en worden gehouden in het Trefpunt aan de dr Kuyperstraat 4. 

Bij de kleutergroep ( 4 en 5 jaar)  op woensdagmiddag  8 maart  om 13.30 uur is ook nog ruimte. En bij de MuziekMaatjes (6 en 7jaar) op vrijdagmiddag 15.45 uur  zijn ook  nog enkele plaatsen vrij. 

De workshop ZangKids op woensdagmiddag  om 15.30 uur staat ook nog open voor nieuwe aanmeldingen en ook op woensdagmiddag is ruimte voor groepsles blokfluit v.a. 7 jaar ( tijden in overleg).       

Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  en geef naam, geboortedatum van het kind en telefoonnummer door . 

foto