• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

19 oktober vriendjesmiddag bij LeerlingenOrkest en SlagwerkKids. 06-10-2018 ,

Op vrijdag 19 oktober  is er bij de Harmonievereniging weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht  en omstreken in de leeftijd vanaf  6  jaar. Deze happening vind plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool  bij ons terecht.

Kom eens kijken  op 19 oktober naar het orkest  van 15.40 tot 16.20 uur en van 16.30-17.00 uur bij de slagwerkkids. Je mag gelijk al meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven krijgt het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone)  begint de vereniging na de herfstvakantie  een workshop van 6 lessen voor een zeer aantrekkelijke  prijs. Voor slagwerk, klarinet en dwarsfluit zijn ook lesmogelijkheden.  Tevens is er een leuke blokfluitgroep voor beginners waar je bij aan kan sluiten.

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of bel 06 42412638