• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Harmonievereniging Barendrecht op OBK festival Pernis 22-05-2018 ,

Vanuit Harmonievereniging Barendrecht zullen slagwerkgroep Adrumaline en het HarmonieOrkest op zaterdag 26 mei deelnemen aan het OBK festival in Pernis, dit vindt plaats op een plein tussen de Uiterdijk en de Nieuwedijk. Het evenement belooft een zomers muziekfestival te worden, waar allerlei orkesten en groepen zullen musiceren. Om 14.00 uur brengt het HarmonieOrkest haar eigen repertoire ter gehore. Aansluitend vindt een uniek moment plaats, waar alle orkesten en groepen gezamenlijk een zomers en feestelijk nummer zullen spelen. Om 15.20 uur  is de beurt aan slagwerkgroep Adrumaline met hun repertoire.

Het HarmonieOrkest is een orkest voor jong en oud, variërend van 16 tot 76 jaar met een gemeenschappelijke deler, de muziek! Ze staan onder deskundige leiding van dirigent Frank Hendriks. Het orkest brengt  vrolijke zomerse en herkenbare muziek ten gehore in Pernis.

Slagwerkgroep Adrumaline uit Barendrecht is een graag geziene gast op lokale, nationale en internationale evenementen. De 15 mannen kunnen muziek maken op de meest uiteenlopende voorwerpen. Daardoor wisselen instrumenten en ongebruikelijke attributen elkaar in hoog tempo af in zowel muzikale- als theatrale stukken.

Naast een groep vol enthousiasme, passie en toewijding zijn de mannen naast het podium op sociaal gebied een hechte vriendengroep. Hierdoor komt het plezier wat zij beleven beter tot haar recht, en dat plezier delen ze graag met het publiek waarvoor ze spelen. Of het nou buiten op een festival is, een plechtige gelegenheid of een uitverkocht theater; de 15 mannen zijn altijd in staat om de juiste sfeer te creëren en er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ervaar hoe Adrumaline een nieuwe dimensie aan slagwerk geeft en kom naar het evenement. Kijk voor meer informatie over Adrumaline, toekomstige optredens en nog meer op www.adrumaline.nl of bezoek de Facebook pagina www.facebook.com/Adrumaline. De groep staat onder leiding van Ronald Boumans en is onderdeel van Harmonievereniging Barendrecht. Informatie over de gehele vereniging vindt u elders op deze website of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl