Laatste nieuws

Movie Meets Music 11-05-2017 ,


                                    SPANNING - DRAMA - ROMANTIEK - EMOTIE

Dit alles – en nog veel meer - is te beleven op vrijdagavond 16 juni in theater Het Kruispunt. Het HarmonieOrkest van Harmonievereniging Barendrecht brengt dan een zeer afwisselend programma met louter filmmuziek. 

Het wordt een avond met veel kijk- en luisterplezier. Het orkest wordt hierin bijgestaan door leden van Toneelvereniging Barendrecht. Buiten deze Barendrechtse inbreng heeft de Harmonie de zanger Jordan Roy & Popkoor Blendit weten te contracteren. Jordan Roy is bekend van het televisieprogramma The Voice of Holland. 

De spanning, drama, emoties en zelfs een vleugje romantiek zijn al voelbaar op de wekelijkse repetities waar de leden momenteel door dirigent Frank Hendriks in de juiste stemming gebracht worden.

Een paar titels noemen we nu alvast: Charles Chaplin, Batman en Disney Fantasy.  Het volledige programma wordt binnenkort gepubliceerd. De kaartverkoop aan de kassa van Het Kruispunt is reeds gestart, een plaatsbewijs kost € 15,00 en is inclusief garderobe en een consumptie. Kijk ook op  www.theaterhetkruispunt.nl

foto