• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Rabo en de Harmonievereniging zetten Muziek Centraal in theater Het Kruispunt 20-03-2018 ,


Zaterdag 17 maart heeft theater Het Kruispunt in Barendrecht weer bol gestaan van activiteiten en muziek die bij festival “Muziek Centraal” verzorgd werden door de verschillende orkesten en groepen van Harmonievereniging Barendrecht.

De vereniging dankt de ruim 2.000 mensen die dit jaarlijkse festival in maart bezocht hebben. De Harmonievereniging heeft aan het publiek getoond waar de ruim 400 leden voor staan en door samenwerking in staat zijn zo’n groot evenement te verwezenlijken. De organisatie wil ook de  vrijwilligers die deze dag nog eens extra ondersteunden bedanken.  Uiteraard ook alle sponsoren en in het bijzonder de Rabobank die dit ook financieel mogelijk gemaakt hebben. Publiek dat die dag loten heeft gekocht ter bestrijding van de kosten van het festival en hun lot nog niet hebben afgehaald kunnen de nummers en de kleur van hun loten tot 4 april doorgeven aan secretaris@harmoniebarendrecht.nl en krijgen dan bericht wanneer ze hun prijs op kunnen halen.

De “kindermiddag” was weer een groot succes want niet alleen de jeugdleden maar ook alle jeugdige bezoekers konden naar hartenlust meedoen met spelen op de instrumenten maar ook met andere leuke activiteiten zoals het maken van een instrumentje.

Voor het Barendrechtse publiek dat 17 maart helaas niet aanwezig was die kunnen altijd een kijkje komen nemen bij de repetities van  de ruim 20 groepen en orkesten die de vereniging telt. Kijk elders op deze website voor de  dagen en tijden.   

Verder staan er uiteraard voor de komende tijd weer heel veel optredens en activiteiten gepland door de vereniging. O.a.  Koningsdag 27 april, 4 en 5 mei, opening gemeentehuisplein op 12 mei, 1 juni anjercollecte met jeugd en volwassen leden, doorkomst Roparun op 21 mei en op 30 juni in de Oude Dorpskern bij het ZomerFeest. Kijk voor alle activiteiten en ook voor de foto’s van Muziek Centraal elders op de website.

Wil je ook deel uitmaken van deze enthousiaste vereniging neem dan contact op met Maria Prooi, tel.06 42412638 of stuur een mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  

foto