Laatste nieuws

Rabo en Harmonie zetten Muziek Centraal in theater Het Kruispunt 11-03-2017 ,


Zaterdag 25 maart zal theater Het Kruispunt in Barendrecht weer bol staan van activiteiten en muziek die verzorgd worden door de verschillende orkesten en groepen van Harmonievereniging Barendrecht. Dit jaarlijks terugkerend muziekevenement dat  mede mogelijk gemaakt wordt door de Rabobank is  inmiddels een begrip geworden in Barendrecht. 

Iedereen is welkom en de deur staat van 14.00 tot 22.30 uur voor u open. U mag in en uitlopen zoveel en zo vaak u wilt, want de toegang van Het Kruispunt is de hele dag helemaal gratis. 

Het belooft dit jaar een extra groot spektakel te worden dat u niet mag missen met o.a. een groot muziektheaterstuk “De vuilnisboot” door alle jeugdleden.. 

Er wordt afwisselend op het podium van de grote zaal en op het trappodium in de hal continu muziek gemaakt, maar daar blijft het niet bij.  
Er is voor alle jeugd van Barendrecht een muzikale quiz waarbij je door deelname een gratis proefles op een instrument naar keuze kan winnen en tal van andere activiteiten waaronder het uitproberen van instrumenten.  Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U hoeft de hele middag en avond Het Kruispunt niet meer uit, want er zijn allerlei lekkere hapjes en drankjes te koop bij Spruit, de cateraar van het theater. 

Harmonievereniging Barendrecht is blij met de bijdragen van de RABObank en bedrijven uit Barendrecht en daar buiten die dit evenement mogelijk maakten.  De Winkeliers van Middenbaan, ’t Vlak en Oude Dorpskern en ook leden hebben een groot aantal producten geschonken die als prijs verloot zullen worden. Met het kopen van loten kunnen de bezoekers de Vereniging steunen en blijft MUZIEK CENTRAAL toegankelijk voor iedereen. Voor 5,00 koopt u 5 loten waarbij u altijd prijs heeft.


 

foto