Laatste nieuws

20170616 Harmonievereniging zingt en speelt op ZomerFeest 17-06-2017 ,


Op zaterdag 24 juni zijn weer een flink aantal leden actief bij optredens  op het ZomerFeest in de Oude Dorpskern.  Het MeezingKoor o.l.v. Laura van der Voort zal de festiviteiten op het grote Bakkerij Pot podium om 12.05 uur, na de speech van de Burgemeester, muzikaal openen. 

Om 16.00 uur is het de beurt aan de jeugd met het muziektheaterstuk “de Vuilnisboot” met als verteller de schrijver van dit stuk Keimpe de Jong.  Het geheel staat o.l.v. dirigent/componist Ivo Kouwenhoven.  Afval loont zal hun medewerking verlenen bij het opruimen van “de afvalberg” die overblijft na opvoering van dit stuk. 

Om 17.00 uur  speelt het HarmonieOrkest o.l.v. Frank Hendriks  stukken filmmuziek uit hun theatervoorstelling van 16 juni jl. U kunt nog even nagenieten mocht u daarbij aanwezig zijn geweest. Was u er niet dan kunt u horen wat u die avond allemaal gemist heeft en zal u een volgende keer zeker een kaartje voor Het Kruispunt kopen mochten ze weer zo’n grandioos concert geven! 

Tot slot van de Harmonieoptredens is om 18.15 uur slagwerkgroep Adrumaline aan de beurt. Ook zij laten ongetwijfeld nog een aantal nummers horen van hun theateroptreden in Het Kruispunt maar zeker ook weer fonkelnieuwe stukken die zij o.l.v. hun nieuwe dirigent Ronald Boumans het afgelopen jaar hebben ingestudeerd. 

Ook belangrijk is dat dit jaar leverancier en reparateur van de vereniging Music-All-In uit Noordwijk aanwezig is en ter plaatse (kleine) reparaties aan uw instrument uitvoert tegen een kleine vergoeding. Hij staat in een kraam t.o. het Doormanplein. 

De toegang tot het ZomerFeest is gratis.

foto