• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Nog enkele plaatsen vrij bij workshop slagwerk voor volwassenen 18-01-2017 ,


Harmonievereniging Barendrecht start op dinsdagmiddag 31 januari van 14.00 tot 15.00 uur  met een workshop slagwerk voor volwassenen. Er zijn al wat aanmeldingen maar er kunnen nog enkele volwassenen bij. 

Als je ooit al eens wilde leren drummen is dit je kans. Verschillende stijlen worden je op speelse wijze aangeleerd samen met andere volwassen leerlingen. Maar niet  alleen drummen bestaat tot de mogelijkheid. Het gehele slagwerkinstrumentarium staat ter beschikking om daar ook kennis mee te maken. De workshop beslaat 8 wekelijkse lessen. Wil je na  die 8 lessen verder gaan met drummen dan wordt je lid van de vereniging  en kan je verder wekelijks drumlessen volgen (bij voldoende deelname ook in groepsverband) . 

De kosten voor de 8 kennismakingslessen zijn € 60,00 inclusief het gebruik van alle materialen. De lessen worden gegeven in het Trefpunt op de dinsdagmiddag. Kan je niet op de middag dan is er ook een mogelijkheid tot individuele les op dinsdagavond. 

Lijkt het je leuk om met een groepje volwassenen te leren drummen,  probeer dit dan eens uit bij deze workshop en geef je hiervoor op per mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer op.  Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Of bel 06 42 41 26 38 of stuur een sms met de gevraagde informatie. 

foto