Instrumenten

Alle blaas- en slagwerkinstrumenten kunnen door de vereniging in bruikleen worden gegeven. Men is persoonlijk aansprakelijk voor het verstrekte instrument of attribuut en men is verplicht dit goed te onderhouden.
Indien men het in bruikleen gegeven instrument voor andere doeleinden dan eigen verenigingsactiviteiten wil gebruiken, dan dient men dit met het bestuur te overleggen.
De bespelers van rietinstrumenten krijgen per jaar één doos rieten tegen betaling van €15,00. Overige rieten, olie en andere benodigdheden kunnen bij de vereniging worden gekocht.
Men dient zelf te zorgen voor een lessenaar en een standaard voor het instrument (eventueel te koop bij de vereniging). Voor de SlagwerkKids, BlokfluitKids, Leerlingen-, JuniorSlagwerkGroep, ZangKids, JeugdOrkest, AspirantenOrkest en BOV zijn zwarte speciale muziekmappen verplicht en voor €7,00 bij de vereniging te koop.