Winia Schriek

Winia Schriek

Dirigent KleuterMuziek,PeuterPret!

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Winia Schriek.
Naast vele jaren in het onderwijs werkzaam te zijn,  verenigingswerk met kinderen, muziek en spel met kinderen en volwassenen met een beperking, heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd op het gebied van muziek.  Zelf speel ik ook al jaren in het Dagorkest op de klarinet, waar ik op latere leeftijd mee begonnen ben. Ruim 10 jaar geleden zijn Maria, Ivo en ik gestart met Bijzonder Slagwerk binnen de vereniging. Inmiddels is de samenstelling wat veranderd  maar we maken nog steeds muziek.
Een aantal jaren heb ik muziek in de breedste zin van het woord, op de basisschool gegeven. In 2012 ben ik voor mezelf begonnen met De Verhalenmand. In dat jaar heb ik twee leerwegen verhalen vertellen gevolgd en in september 2012 ben ik professional begonnen bij Barendrecht Bruist.
Meer informatie kunt u vinden op de website www.verhalenmand .nl