Anneloes Bodde-Timmerman

Anneloes Bodde-Timmerman

Bestuurslid

Door eerst op de blokfluit kennis gemaakt te hebben met muziek maken en het noten lezen is Anneloes op 8 jarige leeftijd klarinet gaan spelen bij Harmonievereniging Barendrecht. De handen waren net groot genoeg voor het instrument. Na vele jaren les en meerdere orkesten speelt ze nu nog steeds met veel plezier in het Harmonie Orkest.
Als trouw verenigingslid is Anneloes graag actief binnen de vereniging. Na eerder deelgenomen te hebben in enkele commissies ligt nu de uitdaging in het bestuur.
Naast het muziek maken sport Anneloes graag (o.a. jaren gekorfbald, wielrennen en wandelen) en houdt ze van lekker eten en drinken met vrienden en familie. Als pedagoog houdt Anneloes zich bezig met de kwaliteit van de kinderopvang en zorg.