Sponsoren

Met ruim 400 leden zijn wij een bruisende vereniging met tal van activiteiten waar we met elkaar trots op mogen zijn!  We bruisen van energie en plannen voor de toekomst. Dat is kenmerkend voor onze harmonievereniging. Maar het bruisend houden van de vereniging kost geld, en de financiële situatie dreigt ons daarin mogelijk te gaan belemmeren. De inkomsten dalen en de kosten stijgen.

Om hiervoor een oplossing te vinden, is er een sponsorcommissie in het leven geroepen om te kijken of er bij het Barendrechtse bedrijfsleven ondersteuning te vinden is.  Dat kunnen we niet alleen en daarom roepen we alle leden, ouders en andere betrokkenen op om met ons mee te denken.

Misschien  werkt u bij een bedrijf of kent u een bedrijf waarvan u weet, dat zij iets aan sponsoring zouden willen doen. Wilt u dan de juiste persoon benaderen en die aan de hand van bijgevoegde folder aandacht voor onze sponsorwerving vragen? Of misschien heeft u zelf wel een bedrijf met interesse. Neem dan gerust contact op met een van ons via sponsor@harmoniebarendrecht.nl.

Namens alle leden van de vereniging alvast hartelijk dank!