Vacatures

Een vereniging kan alleen maar bestaan door de inzet van vrijwilligers. Veel leden doen al iets voor de vereniging, echter zijn er nog wat ‘vacatures’, hieronder een korte omschrijving. Mocht je interesse hebben of meer willen weten, vraag gerust!

Penningmeester
De penningmeester is binnen de vereniging verantwoordelijk voor het financiële beleid. De financiële administratie wordt gedaan door een administrateur. Als penningmeester zorg je dat de inkomsten en uitgaven in balans blijven en de vereniging klaar is voor de toekomst. Een beetje kijk op financiën is handig, maar je hoeft zeker geen doorgewinterde boekhouder te zijn om deze (beleids)taak te vervullen. De huidige penningmeester zal je goed inwerken en ook na de inwerkperiode zal hij beschikbaar blijven voor vragen.
De penningmeester is een van de bestuursleden, het bestuur vergadert 1x per maand. Verder zal nauwe samenwerking met de administrateur nodig zijn.

Bestuurslid
Als algemeen bestuurslid ben je een van de bestuursleden die gaat over het beleid van de vereniging. Al het reilen en zeilen van de vereniging passeert de revue tijdens de maandelijkse vergadering. Ook ben je samen met de andere bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en de toekomst van de vereniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toekomstige huisvesting, muzikaal niveau, etc. Binnen het bestuur zullen lopende zaken verder verdeeld worden.

Leden voor de PR commissie
De PR commissie bestaat nog niet binnen de vereniging. Incidenteel zijn er wel mensen die PR werkzaamheden doen, maar er is geen vastigheid. Om de harmonie beter in de publiciteit te laten komen is goede PR belangrijk. Vind jij het leuk om een stukje tekst te schrijven ter promotie van een concert/activiteit, of een verslag van een optreden? Of vind je het leuk om ontwerpen en posters te maken? Meld je dan nu aan!
De PR commissie zal zelfstandig opereren, maar nauw samen werken met de secretaris en de orkestcommissies.

Leden voor de activiteitencommissie
Sinds vorig seizoen is er begonnen met het opstarten van een activiteitencommissie. De eerste georganiseerde activiteit was een spelletjesavond. Er zijn plannen genoeg om veel meer leuke activiteiten te organiseren voor jong en oud, maar daar is wel wat hulp bij nodig. Meld je dus snel aan!
De activiteitencommissie werkt zelfstandig en heeft als doel 5-6 activiteiten per seizoen te organiseren. Parallel aan de activiteitencommissie is er een kampcommissie die het jaarlijkse harmoniekamp organiseert.