B`tween

B`tween

Het orkest  bestaat voor een groot deel uit jonge muzikanten  en wordt ondersteund door  muzikanten die zich jong voelen. Zij spelen allen op niveau B en hebben voor een groot deel al jarenlang in het Jeugdorkest  hun muzikale steentje bijgedragen.  Dit orkest speelt muziek die bij hun leeftijd past en heeft een eigentijds repertoire met een flinke uitdaging  en heeft regelmatig leuke optredens.
Dit orkest staat ook open voor nieuwe leden v.a. 12 jaar op alle instrumenten voor hen die het aangegeven  niveau beheersen.
Op koperen blaasinstrumenten zoals trombone, trompet, hoorn en bas maar ook op klarinet en dwarsfluit  zijn nieuwe leden meer dan welkom.  Instrumenten zijn ( indien voorradig) gratis beschikbaar. Nieuwe leden doen auditie bij dirigent Johan Noothout. Dit orkest repeteert op dinsdagavond van 17.45 tot 18.45 uur.

Bekijk ook eens de pagina van Johan Noothout