B`tween

B`tween

Het orkest  bestaat voor een groot deel uit jonge muzikanten  en wordt ondersteund door enkele  muzikanten die zich jong voelen. Zij spelen allen op niveau B en hebben voor een groot deel al jarenlang in het JeugdOrkest  hun muzikale steentje bijgedragen.  Dit orkest speelt muziek die bij hun leeftijd past en heeft een eigentijds (maar ook klassiek getint)  repertoire met een flinke uitdaging  en heeft regelmatig leuke optredens.
Dit orkest staat ook open voor nieuwe leden v.a. 12 jaar ( middelbare school)  op alle blaas instrumenten, alsmede viool, cello, gitaar, piano en zang.  voor hen die het het aangegeven  niveau beheersen. BlaasInstrumenten zijn ( indien voorradig) gratis beschikbaar. Bij gebruik van eigen instrument wordt reductie op de contributie toegepast.
Nieuwe leden doen auditie bij dirigent Johan Noothout. Dit orkest repeteert op dinsdagavond van 17.45 tot 18.45 uur..

Bekijk ook eens de pagina van Johan Noothout