Big Band Barendrecht

Big Band Barendrecht

In mei 2008 heeft de band een doorstart gemaakt. Voorheen was dit de Oonlietoedeeband, opgericht voor in principe één dag in 2001 bij het 80-jarig bestaan van de vereniging.
De nieuwe band heeft sinds de doorstart ook een nieuwe dirigent/muzikaal leider en veel nieuwe leden. Ook de sound heeft zich gewijzigd en om de doorstart compleet te maken heeft de band een nieuwe naam: Big Band Barendrecht (BBB).

Het repertoire omvat rock-'n-roll, swing, latin, rock, blues, enzovoorts. Muziek uit de periode van ‘30-’55 is daar dan ook een substantieel deel van.
De Big Band is nog op zoek naar aanvulling bij de trompet en de trombone sectie.

De muzikale leiding van de band is in handen van dirigent/bandleider en trompettist Michiel de Boer uit Hoofddorp.
Op woensdagavond oefent de band van 20.00 tot 22.00 uur.

Bekijk ook eens de pagina van Michiel de Boer