BijzonderMuziekWerk

BijzonderMuziekWerk

Bijzonder MuziekWerk organiseert (in principe) iedere 1e vrijdagavond van de maand (8x per jaar) een workshop voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze workshops starten om 19.00 uur tot 20.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor personen uit deze doelgroep vanaf 16 jaar.  Muziek beleef je met elkaar met slagwerk, zingen, bewegen en plezier!
Een belangrijk evenement elk jaar is het Bijzonder Kerstfeest. Dit is een kerstfeest voor mensen met en zonder beperkingen dat in 2018  plaats vindt op vrijdag 14 december  van 19.30 tot 20.30 uur in de sfeervolle Dorpskerk in de Oude Dorpskern van Barendrecht. De kerk heeft een prachtige akoestiek  en het orkest van de Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. De workshops worden begeleid door een aantal vrijwilligers vanuit de vereniging en worden financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Barendrecht. De muzikale leiding is v.a  2017 in handen van Irene Agterkamp.
Opgeven kan voor iedere workshop via secretaris@harmoniebarendrecht.nl

Bekijk ook eens de pagina van Irene Agterkamp